קרקרים ללא גלוטן
רכיבים:
2/3 כוס קמח חומוס/עדשים כתומות
1 כפית אבקת שמרי בירה
1 כפית אורגנו
1 כפית זעתר
1/2 כפית מלח
1/8 כוס שומשום
1/8 כוס גרעיני דלעת
1/8 כוס גרעיני חמניה
1/3 כוס זרעי פשתן
1 כוס מים
קישוטים: קצח, עוד גרעינים לבחירה
הוראות הכנה:
מדליקים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות
מערבבים את כל רכיבי הקרקרים בקערה
מרפדים תבנית עם נייר אפיה
מוזגים את התערובת על התבנית ומשטחים לגובה של כס״מ
מוזגים את התערובת על התבנית ומשטחים לגובה של כס״מ
התערובת צריכה להיות כמה שיותר דקה
מקשטים מעל בעוד גרעינים
מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות
כעבור 20 דקות, מוציאים וחותכים בעזרת סכין לקרקרים בגודל הרצוי
מחזירים לתנור לאפיה של 10 דקות נוספות
צרו קשר עם VegaNati - בלוג מתכונים וסדנאות בישול טבעוני