Jeliat_Fly
Bari15_Fly

קרפצ'ו דלעת מתוקה

מאת: שלי לרון, שפית משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

קרפצ'יו דלעת (מנה ראשונה, ל-3-4 סועדים מאושרים)

מצרכים:

חתיכת דלעת במשקל 300-400 גרם

למרינדה:
שמן זית מעולה
מיץ מחצי לימון
2 שני שום כתוש
מלח
פלפל שחור

להגשה:
נבטי חמנייה
גרעיני דלעת קלויים
חומץ בלסמי איכותי

אופן הכנה:

1. פורסים את הדלעת לפרוסות דקות אך רחבות ככל הניתן ומשרים במרינדה לחצי שעה לפחות.

2. מגישים על צלחת הגשה יפה ובמרכז הצלחת מניחים חופן נבטי חמנייה. בוזקים מעל חומץ בלסמי ומעט מנוזל המרינדה, מפזרים גרעיני דלעת ואוכלים בתיאבון.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו