קרפ ללא גלוטן
מאת: קארונה ירון, מנחת סדנאות ניקוי גוף ותזונה נקייה מרעלים ומייצרת שוקולד בריא חי
זמן קריאה: < 1 דקה
קרפ ללא גלוטן
חומרים:
כוס חלב שקדים
(יודעים איך מכינים חלב שקדים? לוקחים כוס שקדים מושרים ולא קלופים עם שלוש כוסות מים, מבלנדרים ומסננים. אפשר גם להשתמש בשקדיה ולקצר את התהליך)
כוס קמח ללא גלוטן (או תערובת של מספר קמחים)
ביצת חופש אורגנית
קורט מלח הימלאיה.
איך מכינים?
מערבבים עם טורף ביצים את כל החומרים בקערה. בינתיים משמנים מחבת טובה עם טיפת שמן קוקוס ונותנים לשמן להתחמם. יוצקים מהבלילה כמות של מצקת מרק לכל קרפ.
אנחנו בדרך כלל מתחילים בקרפ עם אבוקדו ומלח ומסיימים בקרפ עם שקדיה ומייפל. אפשר כמובן לצ'פר את הקרפ עם פירות העונה.
לאתר של קארונה