LiveWell_Fly
Bari15_Fly

קציצת פטריות

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

קציץ פטריות

 

1.5 כוסות שקדים מושרים לילה שלם ושטופים במי ברז
1.5 כוסות אגוזי פקאן מושרים לילה, שטופים במי ברז ומיובשים במייבש מזון ל-12 שעות (או עד שיקבלו טעם של שקד קלוי)
1 כוס פטריות שיטאקי טריה קצוצה (אם הפטריה מיובשת – להשרות במיים לשעתיים)
1 כף שמן זית
עלי מרווה מיובשים
פטרוזילה מיובשת
רוזמרין מיובש
טימין מיובש
מלח
1/2 – 1/3 כוס מים
4 גבעולי סלרי קצוצים
1/2 כוס בצל קצוץ
3 כפות זרעי פשתן מושרים ל – 15 דקות ב 6 כפות מים

 

לאחד את כל המרכיבים מלבד סלרי, בצל וזרעי פשתן במעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם חלק. להעביר את העיסה לקערה גדולה ולהוסיף סלרי, בצל , זרעי פשתן ולערבב היטב. ליצור צורה של קציץ על גבי נייר הייבוש ולייבש 12 שעות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו