Bari15_Fly
Bari15_Fly

קינואה ואגוזים אפויים בתנור

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

קינואה ואגוזים אפויים בתנור

 

מצרכים:

 

1 כוס קינואה

1 כוס אגוזי מלך קצוצים

בצל קצוץ

גזר קצוץ

4 כפות טחינה גולמית

מלח פלפל לפי הטעם

הכנה:

מכינים את הקינואה (כמו פסטה) – מרתיחים מים, ברתיחה מוסיפים 1/2 כפית מלח, מוסיפים את הקינואה ומבשלים כ-20 דקות. מורידים מהאש ומסננים.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים את הקינואה עם שאר החומרים. מסדרים בתבנית משומנת ומכניסים לתנור ל-45 דקות.

מדי פעם כדאי לערבב.

 

 לאתר של עינת

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו