צ'ורוס מלכותי ללא גלוטן
במיוחד לחנוכה – צ'ורוס אפוי, טעים טעים וללא גלוטן.
בדומה למתכונים אחרים המופיעים בתכנית המלוכה, הרכיבים למתכון נבחרו בקפידה, תוך מחשבה על שילובי מזון מאיצים ומחזקים, כך שאתם יכולים ליהנות מהמתכון ללא ייסורי מצפון ורגשות אשמה.
למתכונים נוספים מתכנית המלוכה:
לביבות תפוחי עץ מענגות ובריאות
סופלה שוקולד דל פחמימה וללא גלוטן
מתכון צ'ורוס מלכותי ללא גלוטן
מצרכים
כוס מים
חצי כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח אטלנטי
2 ביצים + חלבון (מומלץ להשתמש בביצי חופש אורגניות)
100 גרם חמאה טבעונית של VEGA
כוס קמח ללא גלוטן "מולינו"
2 כפות סוכר קנים / קוקוס
הוראות הכנה:
חממו תנור ל-190 מעלות.
בשלו בסיר את המים עם החמאה, הסוכר והמלח, עד לרתיחה.
הוסיפו את הקמח בבת אחת וערבבו היטב לאיחוד.
העבירו למיקסר וערבלו מעט, שהתערובת תתקרר קצת.
טרפו את הביצים יחד עם תמצית הווניל.
הוסיפו את הביצים, כל פעם קצת, עד לאיחוד.
העבירו את התערובת לשקית זילוף עם צנטר וסדרו בתבנית.
אפו 15-20 דקות, עד להשחמה יפה, וצננו.
רוצים עוד מתכונים כאלה? לפרטים נוספים על תכנית המלוכה של אביבית אבירם וספר 100 המתכונים בשיטת המלוכה לחצו כאן.