פשטידת קישואים פשוטה
מאת: רומי חוכמה, אירדיולוגית ונטורופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
5 קישואים
2 בצלים
1 כוס שמן זית עד 0.5% חומציות
1 ביצה אורגנית
1/2 כוס קמח כוסמין מלא
1/2 כוס קמח חומוס
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מגרדים את הקישואים וקוצצים את הבצל. כדי להוציא את המים אני בד"כ שמה את הקישואים והבצל הקצוצים במסננת ומפזרת מלח מעל וממתינה כחצי שעה-שעה שהמים יצאו.
מערבבים את כל הרכיבים יחד, מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל (עם המלח יש להיזהר בגלל המלח שפיזרנו להוצאת המים).
שמים בתבנית ואופים את הפשטידה עד שמשחימה מעט.
לאתר של רומי חוכמה