Bari15_Fly
Jeliat_Fly

פשטידת דלעת

מאת: עדי גודל סולומון, דיאטנית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

חומרים ל 6-8 מנות:

750 גרם דלעת קלופה, מנוקה ומגוררת גס
1 בצל קצוץ דק
רבע כוס מים
1 גביע גבינה לבנה 3%
100 גרם גבינה מלוחה 5% שומן
2 ביצים
1 כוס נענע טרייה, קצוצה דק
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ

אופן ההכנה:

1. מאדים את הדלעת והבצל במים, על אש בינונית, תוך בחישה, כ- 10 דקות.
2. מוסיפים לסיר את הגבינה הלבנה ומאדים 2 דקות נוספות. מסירים מהאש, מוסיפים את הגבינה המלוחה ובוחשים היטב.
3. טורפים את הביצים עם הנענע, מלח ופלפל, מוסיפים לתערובת ובוחשים היטב.
4. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ואופים כ- 45 דקות בחום בינוני.

 

לאתר של עדי

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו