פשטידה במחבת
מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
הפשטידה היא בעצם ואריאציה על תבשיל דיי רגיל שלי של פטריות ועלים ירוקים. אפשר להכין אותו עם פטריות שונות ועם מגוון של עלים ירוקים: מנגולד, תרד, עלי קולרבי, קייל, כרוב ועוד. ואז הוספתי ביצים וקמח שקדים ויצאה פשטידה כייפית ומהירה ביותר!
חומרים:
1-2 כפות שמן קוקוס/ חמאה
חבילת פטריות (מה שאוהבים וזמין. אפשר גם ללקט)
חופן עלים ירוקים
כמה שיני שום פרוסות
מלח, פלפל
2-3 ביצים
2-3 כפות קמח שקדים
אופציונלי: מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה
קוצצים את העלים הירוקים, חותכים את הפטריות.
במחבת מחממים שמן קוקוס ומטגנים את השום הפרוס ואת הפטריות לכמה דקות.
מוסיפים את העלים הירוקים ונותנים להם להתערבב ולהתרכך.
בקערה מערבבים ביצים וקמח שקדים עם התבלינים.
שופכים מעל הפטריות והירוקים ומפזרים היטב במחבת