פקאנים מתובלים
מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
פקאנים מתובלים
חומרים:
חופן פקאנים
כף שמן קוקוס
מעט אבקת קארי ומלח
הכנה:
קולים קלות את הפקאנים במחבת ללא שמן במשך 1-2 דקות. כל הזמן מערבבים, כדי שלא יישרפו
מוסיפים אבקת קארי ומלח (לפי הטעם) וממשיכים לערבב עוד 1-2 דקות.
ואז מוסיפים 1 כף שמן קוקוס לערבוב ומכבים את האש.
מערבבים היטב עד שנמס ומתערבב עם הכל
אם אני מצליחה להתאפק אני נותנת להם להתקרר
בד"כ אוכלת את זה חם ונזהרת מכוויות.
ניתן לקלות גם עם קנמון טחון וחמאה!
אח"כ אוכלים עם או בלי צימוקים
לבלוג של ורד לב מה יש לצהריים