Jeliat_Fly
Bari15_Fly

פנקייק כוסמת מושלם

כדאי להגיש עם אוכמניות, אבל הפנקייקס מושלמים עם כל פרי

פנקייק כוסמת

Jeliat_In

המתכון מספיק לחמישה פנקייקס מושלמים

חצי כוס כוסמת ירוקה (לא קלויה) – יש להשרות ל-12 שעות מראש, לשטוף ולסנן

כף אחת סירופ מייפל

רבע כפית קינמון

חלב שקדים

כף שמן קוקוס

אופן ההכנה:

מניחים את הכוסמת בבלנדר, יחד עם המייפל והקינמון

מוסיפים את חלב השקדים עד לכיסוי מלא של המרכיבים + 2 ס"מ נוספים

טוחנים עד לקבלת מרקם נוזלי חלק

מעבירים לקנקן מזיגה

מחממים מחבת עם שמן קוקוס

יוצקים את הבלילה למחבת ויוצרים עיגולי פנקייק בגודל הרצוי

לאחר הזהבה הופכים לצד השני

לאחר הזהבה מהצד השני מסירים מהמחבת

בתיאבון!

צרו קשר עם נייצ'ר טלי Nature Tali



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו