פאי תותים בקרם קוקוס
פאי תותים בקרם קוקוס
תחתית:
1 כוס שקדים
1 כוס פתיתי קוקוס
½ כוס תמרים
1 כף תמצית וניל
קמצוץ קינמון
מעט מים להוסיף לפי הצורך בכל פעם כף רק כדי שהחומרים יתאחדו.
להכניס הכל למעבד מזון עם להב פלדה ולערבל שהעיסה תהיה פירורית ודביקה.
לשטח הכל על תבנית בקוטר 24 ס"מ.
מוס:
2 כוסות בשר קוקוס צעיר – ניתן להשיג קוקוס טרי ברשתות השיווק במקרר.
4 בננות טריות
¼ כוס מייפל
5 כפות שמן קוקוס – שמן הקוקוס משמש להחזקת העוגה לכן חשוב לשים את הכמות הכתובה ולא ניתן להחליפו בשמן אחר.
½ כוס חלב שקדים
כף תמצית וניל טבעית
לערבל הכל בבלנדר לקבלת מחית .
ליצוק הכל מעל התחתית ולהכניס למקפיא לשעתיים .
לשכבת השוקולד :
1 כוס תמרים
1 כף אבקת קקאו אורגנית
1 כפית תמצית וניל
1כף שמן קוקוס
1/3 כוס מים .
לטחון הכל יחד בבלנדר ולשפוך את השוקולד על העוגה ולהכניס שוב למקפיא .
להגשה:
לקחת פירות יער קפואים לשטוף אותם היטב במים ולערבב עם כף סירופ מייפל ולפזר מעל העוגה.