פאי פירות
מאת: רומי חוכמה, נטורופטית ואירדיולוגית
זמן קריאה: < 1 דקה
פאי פירות
מרכיבים לבסיס הפאי:
רבע כוס שקדים טחונים.
חצי כוס קמח שיפון.
חצי כוס קמח כוסמין.
1/3כפית סודה לשתיה.
1 כף אגבה.
1-2 כפות שמן קנולה.
2 כפות רסק תפוחי עץ ללא סוכר – להוסיף לקבלת בצק דביק.
חומרים למילוי:
ריבת פירות יער/ שזיף/משמש ללא סוכר
כפות חמוציות
גרם אגוזי מלך
אופן ההכנה:
ללוש ולהוסיף קצת קמח כדי שלא יהיה דביק – זהו הבסיס לפאי.
להוסיף חמוציות ושכבת רסק תפוחי עץ/ ריבה + אגוזי מלך ולאפות יחד עם הבסיס.