SmartKish_Fly
LiveWell_Fly

פאי פירות

מאת: רומי חוכמה, נטורופטית ואירדיולוגית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

פאי פירות

 

מרכיבים לבסיס הפאי:

רבע כוס שקדים טחונים.
חצי כוס קמח שיפון.
חצי כוס קמח כוסמין.
1/3כפית סודה לשתיה.
1 כף אגבה.
1-2 כפות שמן קנולה.
2 כפות רסק תפוחי עץ ללא סוכר – להוסיף לקבלת בצק דביק.

 

חומרים למילוי:
ריבת פירות יער/ שזיף/משמש ללא סוכר
כפות חמוציות
גרם אגוזי מלך

 


אופן ההכנה:
ללוש ולהוסיף קצת קמח כדי שלא יהיה דביק – זהו הבסיס לפאי.
להוסיף חמוציות ושכבת רסק תפוחי עץ/ ריבה + אגוזי מלך ולאפות יחד עם הבסיס.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו