Bari15_Fly
Bari15_Fly

עוגת דבש אורגנית עם פירות יבשים

מאת: שני בנאי, קונדיטורית משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

חומרים לתבנית אינגליש קייק:

130 גרם קמח מלא מנופה
50 גרם סוכר קנים אורגני
2 כפיות קינמון
170 גרם דבש
40 גרם שמן קנולה בכבישה קרה/ 20 גרם שמן קוקוס אורגני בכבישה קרה
40 גרם טחינה גולמית
2 ביצים בינוניות אורגניות
שליש כוס אספרסו/ תה שחור חזק
50 גרם תערובת אגוזים ופירות יבשים

אופן הכנה:

1. להפעיל את התנור על חום של 170 מעלות

2. מערבבים את היבשים: הקמח, הסוכר והקינמון במיקסר/ ביד

3. מוסיפים דבש, טחינה, שמן וביצים, מערבבים במטרפה

4. מוסיפים את הקפה והפירות היבשים

5. שמים בתבנית משומנת

6. אופים כ-40 דק' עד שהקיסם יוצא יבש

ניתן לשמור כמה ימים במקרר (העוגת דבש אף משתבחת) 

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו