עוגת גבינה Raw טבעונית
עוגת "גבינה" RAW, טבעונית וסופר טעימה
מצרכים:
לבצק:
2 כוסות פקאן
1 כוס תמרים מגולענים
למלית:
2\1 כוס אגוזי מקדמיה
2\1 כוס אגוזי קשיו
4\1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
1 כוס מים
4\3 כוס תמרים מגולענים
1 כף גדושה שמן קוקוס
גרידת לימון אחד
קורט מלח הימלאיה
אופן הכנה:
הבצק:
טחנו את הפקאנים במעבד מזון, הוסיפו את התמרים וערבלו עד שהתערובת מתאחדת לכדור או דביקה מספיק (ייתכן ותצטרכו להוסיף תמרים).
רפדו תבנית עגולה בניילון נצמד ובעדינות השטיחו את הבצק על התחתית והצדדים.
המלית:
ערבלו את כל הרכיבים בבלנדר, עד קבלת מרקם אחיד.
העבירו את התערובת לבצק והקפיאו כשעתיים.
לאחר שהעוגה קפאה, הפכו את העוגה על צלחת, הורידו בעדינות את הניילון הנצמד
והעביר לצלחת. שמרו במקרר.
קישוט:
פרוסות לימון, תותי גוג'י או מחית מתותי גוג'י,עלי נענע.