עוגת בטטה ואגוזים
מאת: אלומה גלזר-דותן, יועצת לתזונה טבעית, צמחי מרפא, צמחי באך ובוטניקה כללית
זמן קריאה: < 1 דקה
החומרים:
– 2 בטטות מגורדות בפומפייה (אפשר להחליפם בגזר)
– 1 כוס אגוזים או שקדים טחונים (אפשר גם תערובת)
– 1/2 כוס שמן קנולה
– 1/2 כוס דבש או סילאן
– 1 כוס קמח שעורה או כוסמין
– 1 ביצה (רצוי אורגנית)
– 2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים.
יוצקים את התערובת לתבנית מוארכת.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות), כ-30 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
לאתר של אלומה גלזר-דותן