עוגיות "גבינה" אישיות
עוגיות "גבינה" אישיות
חומרים לבסיס:
1 כוס אגוזי מלך/ פקאן/ מקדמיה (מה שזמין בבית)
4-5 תמרי מג'הול גדולים.
2/3 כוס קוקוס טחון יבש
חומרים לקרם:
2 כוס קשיו
1/3 כוס מיץ לימון מלימון טרי
1/3 כוס דבש
1/3 כוס שמן קוקוס מכבישה קרה, מומס .
1/4 כוס מים או יותר לפי הצורך
להכנת הבסיס:
שמים במג'ימיקס את האגוזים, התמרים והקוקוס עד לקבלת עיסה אחידה, שצריכה להיות מעט דביקה. משטחים בתבנית סילקון המחולקת לעיגולים קטנים (ראו תמונה)
לקרם:
שמים את הקשיו, מיץ לימון, דבש, שמן קוקוס בבלנדר את המים מוסיפים בהדרגה עד לקבלת מרקם קטיפתי. יוצקים על הבסיס ולהכניס למקפיא עד שמתקשה.
ליצירת קרם ורוד:
להוסיף 3-4 תותים טריים לקרם
ניתן להגיש את העוגה עם תותים חתוכים מעל, מנגו, פסיפלורה ועוד
רוטב מנגו להגשה:
לחתוך מנגו לקוביות. לסחוט מעליהם תפוז ולהוסיף 1 כף דבש או ממתיק אחר.
להכניס למקרר ( בערך שעה)