סלט רימונים, עדשים ירוקות וכרוב אדום - ברוטב תפוזים, אפרסמון ועשבי תיבול
מאת: ציונה מלמן, שפית ומנחת סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט רימונים, עדשים ירוקות וכרוב אדום – ברוטב תפוזים, אפרסמון ועשבי תיבול
חומרים: לכ-6 סועדים
זרעים מרימון שלם
2 עלי מנגולד או קייל חתוכים דק מאוד
¼ כרוב אדום בינוני חתוך דק
1כוס עדשים ירוקות מונבטות
2 כפות שמן זית
חצי צרור כוסברה – קצוץ דק
חצי צרור פטרוזיליה – קצוץ דק
מרכיבים לרוטב
מיץ מ 2 תפוזים
1 כפית גרידת תפוז
1 אפרסמון בשל
1 כפית מלח
5-7 עלי לואיזה חתוכים דק
5-8 עלי נענע חתוכים דק
קורט של אשטה או קיין
הוראות הכנה
1.שמים את כל המרכיבים לסלט בקערה גדולה ומערבבים היטב.
2.לרוטב: שמים את כל המצרכים בבלנדר, מערבלים וטועמים.
3.שופכים את הרוטב על הסלט ומגישים.
לאתר של ציונה מלמן