סלט קינואה חי עם נבטי חמניה
מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, מומחית לריפוי טבעי, M.A. בתזונה הטבעית, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט קינואה חי עם נבטי חמניה
מצרכים:
1 קינואה מושרית ל – 24 שעות ( יש להחליף כ פעמיים שלוש את מי ההשריה)
1 גזר קצוץ
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/4 סלק מגורר
1/4 דלורית מגוררת
ג'ינג'ר מגורר
צרור נבטי חמניה
חומרים לרוטב :
מיץ לימון, מלח, שמן זית
אופן ההכנה:
להכניס את החומרים לקערה לערבב ולהוסיף את חומרי הרוטב.