Bari15_Fly
Jeliat_Fly

סלט קינואה חי עם נבטי חמניה

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, מומחית לריפוי טבעי, M.A. בתזונה הטבעית, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

סלט קינואה חי עם נבטי חמניה 

מצרכים:

1 קינואה מושרית  ל – 24 שעות ( יש להחליף כ פעמיים שלוש את מי ההשריה)
1 גזר קצוץ
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
1/4 סלק מגורר
1/4 דלורית מגוררת
ג'ינג'ר מגורר
צרור נבטי חמניה

 

חומרים לרוטב :
מיץ לימון, מלח, שמן זית

אופן ההכנה:

 

להכניס  את החומרים לקערה לערבב  ולהוסיף את חומרי הרוטב.

 


לאתר של נירה

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו