סלט סלק אדום, תפוח עץ ואגוזי מלך
מאת: מעיין צח, סטודיו פשוט יוגה
זמן קריאה: < 1 דקה
תפוחים עשירים בנוגדי חמצון ומחקרים מראים כי אכילתם תורמת להקטנת הסיכוי לסרטן המעי הגס, סרטן הערמונית וסרטן הריאות, לשיפור בריאות הלב, להרזיה ולהורדת רמת הכולסטרול בדם. אגוזי מלך עשירים בחלבונים, סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון.
זמן הכנה: 10 דק'.
מצרכים:
1 תפוח מסוג פינק ליידי
1 סלק אדום קטן קלוף
חופן אגוזי מלך
אופן ההכנה:
מגרדים את התפוח והסלק בפומפיה גסה. שוברים את אגוזי המלך ביד לחתיכות קטנות ומוסיפים לסלט. מתבלים בשמן זית ולימון ומעט מלח, מערבבים ומגישים.