סלט ירוק עם עלי גפן ופירות יער
מאת: איילת בוקר, המטבח הטבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט ירוק עם עלי גפן ופירות יער
המצרכים הדרושים:
20-15 עלי גפן צעירים ורכים – טריים! לא מבושלים
7 עלי חסה יפים ושטופים
1 כוס נבטי חמניות
1 כוס עלי בייבי
1 תפ"ע ירוק
1 כוס תערובת עשבי תבלין: שמיר, עירית, אורגנו, אזוב, מרווה, נענע
1 כוס תערובת פירות יער מופשרים
לרוטב:
רבע כוס שמן זית כתית מעולה
רבע כוס מיץ לימון טרי
2 כפות מייפל טבעי או אגבה או דבש מרוכך
4 כפות רכז רימונים / חמוציות / אוכמניות
מעט מלח ים גס
אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות לקערה, מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים כל הסלט. מערבבים היטב אך בעדינות.
אפשרות: בהגשה לזרות מעט צנוברים או פיסטוקים קלויים קלות!