Bari15_Fly
Bari15_Fly

סלט גריסים בסלק, עלי תרד וצימוקים

מאת: אלמוג-גולד רוטנברג
זמן קריאה: < 1 דקה
גריסים הם שעורה, אחד מהדגנים החביבים עלי שאפילו מורידים קרייבינג למתוק!

שעורה (Unsplash)

SmartKish_In

המרכיבים

כוס גריסים

סלק גדול מגורד

2-3 חופנים של עלי תרד

חופן כוזברה (לא חובה)

2 כפות צימוקים שחורים

לתיבול: שמן זית, לימון ומלח

אופן ההכנה

מבשלים כוס גריסים בסיר עם המון מים.

ברתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך.

מסננים ומערבבים עם שאר הירקות.

מתבלים ונהנים מהחיים.

אלמוג-גולד רוטנברג, סיירת אפונה וגזר, מנחת קבוצות ומלווה אנשים ומשפחות להרגלי אכילה בריאים

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו