LiveWell_Fly
SmartKish_Fly

נשנוש תמרים וקקאו

מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

נשנוש תמרים וקקאו

הנשנוש היומי האהוב עלי

 

חומרים:
תמרים מג'הול
טחינה גולמית מלאה
שמן קוקוס
פולי קקאו קלויים

 

הכנה:

 

הוציאו את הגלעין של התמר, פיתחו, השטיחו את התמר ומרחו בפנים טחינה גולמית ושמן קוקוס.

פזרו מעל פולי קקאו (במתכון הזה אני אוהבת להשתמש בפולים קלויים)

טיפ: ניתן למרוח טחינה, שמן קוקוס, סילאן ופולי קקאו גם על לחם או טוסט

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו