Jeliat_Fly
SmartKish_Fly

מתכון וידיאו: כך מכינים כרוב כבוש

מאת: ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק - ד"ר להיסטוריה של הרפואה והתזונה, חוקר מסורות מקומיות ופעיל חברתי
זמן קריאה: < 1 דקה
ניסיתם להכין כרוב כבוש והתוצאה לא הייתה בדיוק כמו שציפיתם? או שאולי אפילו לא העזתם לנסות כי זה נראה מסובך? ד"ר אורי מאיר צ'יזיק כאן בשבילכם עם מתכון מצולם ומפורט שיעזור לכם להכין כרוב כבוש מושלם, בקלות ובטעם נהדר!

מתכון וידיאו: כך מכינים כרוב כבוש. צילום: pexels

Bari15_In

ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק מגיע לכנס "אוכלים בריא 15" ללמד אותנו איך אוכלים בריא יותר ובמחיר משתלם יותר.

לקראת המאורע, ביקשנו ממנו לפרסם מתכון לאחד המאכלים הבריאים והזולים שאפשר להכין – כרוב כבוש.

צפו בסרטון ונסו במטבח הביתי שלכם. כל מה שצריך זה כרוב ומלח.

לטיפים נוספים של ד"ר אורי מאיר צ'יזיק בנושא:

מתכון ודגשים לכרוב מותסס מתוך הספר "התססה מקומית"

שתהיה לכם שנה תוססת

כך תכינו שום כבוש


בואו לפגוש את ד"ר אורי מאיר צ'יזיק בכנס "אוכלים בריא 15"!

הרצאתו: "הפוליטיקה של האוכל – איך לאכול בריא במחיר משתלם", תתקיים ביום שישי ה-29.11 בשעה 9:30 בתיאטרון גבעתיים.

לגולשי EatWell כרטיס להרצאה ב-₪40 במקום ₪50, בהקלדת קוד קופון: 1313.

פרטים והרשמה דרך אתר כנס אוכלים בריא 15.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו