LiveWell_Fly
LiveWell_Fly

מרק קטניות ירוק אדום

מאת: גיליה גלעד, נטורופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

מרק קטניות ירוק אדום

 

חומרים:

 

כוס וחצי מש או עדשים ירוקות
כוס גבעולי סלרי קצוץ
4 שיני שום
שמן זית
סלק
נענע
מלח
פלפל שחור טחון טרי
מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

 

להשרות למשך לילה כוס וחצי מש או עדשים ירוקות במים.

 

לקצוץ דק כוס גבעולי סלרי + 4 שיני שום, להזהיב קלות בשמן זית בסיר המתאים למרק ולהוסיף פלחי סלק בינוני-גדול.

 

לסנן את המש / עדשים ירוקות ולהוסיף לסיר. ליצוק מעל כ 6-9 כוסות מים ולהביא לרתיחה

 

כאן חלון ההזדמנות להכניס בנוסף מה שיש במקרר:
בצל ירוק / כוסברה /  עלי סלק / עלי תרד / דלורית / כף עלי נענע קצוצים

כשהמרק רותח להוסיף:
מלח, פלפל, מיץ מלימון שלם ולהעביר לאש בינונית עד לסיום הבישול.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו