מרק פטריות חי
מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק פטריות
(2 מנות)
1/2 כוס מים
1/4 כוס חמאת שקדים
11/2 כוסות פטריות שמפניון חתוכות לרבעים
כף רוטב סויה טבעי אורגני
מלח ים אטלנט
4 כפות פטריות קצוצות
הכנה:
לטחון בבבלנדר את חמאת השקדים והמים.
להוסיף את הפטריות הקצוצות והמלח ולהמשיך לטחון עד לקבלת מרקם חלק.
להוסיף את 4 כפות הפטריות הקצוצות ולהגיש