Bari15_Fly
Bari15_Fly

מרק סלרי ואבוקדו

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, M.A. בתזונה הטבעית, מומחית לריפוי טבעי, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

מרק סלרי ואבוקדו

(2 מנות)

4 גבעולי סלרי קצוצים
כוס מים
1 אבוקדו קטן
מיץ מלימון אחד
חופן עלי כוסברה קצוצים
מלח ים אטלנטי

הכנה:

להניח את הסלרי הקצוץ בקערה. לאחד אל יתר המרכיבים לבנדר ולטחון עד לקבלת מרקם חלק.
לצקת מעל הסלרי ולהגיש

 

לאתר הבית של נירה

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו