Bari15_Fly
LiveWell_Fly

מרק מלון, קוקוס וטרגון

מאת: איילת בוקר נווה, המטבח הטבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

מרק מלון, קוקוס וטרגון


המצרכים הדרושים:
 2 מלונים בשלים, עדיף מזן שרנטיה – עם פסים ירוקים ו"בשר" כתום
חצי כוס מיץ לימון
רבע כוס דבש
 2 כוסות חלב קוקוס
 חופן עלי טרגון
 חופן עלי נענע
 מעט אגוז מוסקט מגורד

אופן ההכנה:
מחצי מלון: חורצים כדורי מלון קטנים בעזרת כף פריזייאן – מניחים בצד.
את יתר בשר המלונים מניחים במעבד מזון או בלנדר טוב ומוסיפים את שאר החומרים.
טוחנים היטב ומתקנים טעם אם צריך בעזרת לימון ודבש.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו