SmartKish_Fly
Bari15_Fly

מרק ירוק חי

מאת: ד"ר זוהר קציר, חוות האיסיים
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

מרק ירוק חי

חומרים:
חופן צמחי בר שיש בהישג ידכם (חוביזה, חסה, עלי סלק, סרפדים ועוד)
חצי עגבניה
חצי לימון סחוט
רבע אבוקדו
גבעול סלרי (להמלחה) או קמצוץ מלח
מים

 

הכנה:
מכניסים את כל החומרים לבלנדר חשמלי עד לקבלת מרקם נוזלי ואחיד.

 

ניתן להוסיף בצלחת נבט חיטה ולאכול בלוויית קרקרים עם אבוקדו

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו