Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

מרק גספצ'ו קר

מאת: אורי מאיר צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

רכיבים:


5 עגבניות בשלות מחולקות לרבעים

חצי בצל לבן

2 שיני שום

שני מלפפונים

כוס מים

4 קוביות קרח

רבע כוס שמן זית

חצי לימון סחוט

מלח ופלפל לפי הטעם

רבע פלפל חריף קטן (למי שאוהב פיקנטיות)

 

הוראות הכנה:

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבלים למרקם של מרק.

רעיונות הגשה:

עם מלפפונים קצוצים, קוביית קרח, קרוטונים מלחם מלא, מעט קצח וסומאק.

לאתר של אורי

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו