Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

מרק אסייתי עם אטריות סובה, שיטאקי ובוק צ'וי

מאת: עדי סוקול- קצירי מאמנת תזונה ובריאות
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

מרק אסייתי עם אטריות סובה, שיטאקי ובוק צ'וי

 

מנה חגיגית ומיוחדת (גם באופן ההגשה שלה), עם אטריות סובה (מקמח כוסמת) שהן ללא גלוטן (לאלו הרגישים לגלוטן- צריך לוודא שכתוב 100% אטריות סובה)

 

מרק אסייתי
מרק אסייתי צילום: עדי סוקול-קצירי

חומרים: (ל- 6 מנות)

2 ליטר ציר ירקות
חבילת אטריות סובה
אצת קומבו
פרוסות ג'ינג'ר
שני גזרים חתוכים אלכסונית
שש פטריות שיטאקי (*ניתן להוסיף גם פטריות אנוקי ושי-מג'י)
חצי חבילת נבטים סיניים
שני צרורות בוק צ'וי
בצל ירוק חתוך אלכסונית

 

אופן הכנה:

1. מבשלים את אטריות הסובה במים רותחים כ-4 דקות, מסננים ובוזקים מעל שמן שומשום.

2. מחממים את ציר הירקות המסונן שהכנו, מוסיפים ג'ינג'ר, אצת קומבו ואת הגזרים.

3. מסדרים קעריות הגשה ובכל קערית שמים מעט אטריות סובה, שיטאקי,  נבטים, עלי בוק צ'וי ובצל ירוק.

4. שופכים את הציר לקנקן הגשה ומוזגים לקעריות בשולחן אל מול האורחים. בוזקים מעל סויה ומגישים עם צ'ופסטיקס וכף.


רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו