מוס בננה קר
מאת: ד"ר ג'ואל פורמן (M.D) מתוך הספר "ילדים עמידים" בהוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים להכנת 2-3 מנות:
2 בננות קפואות קלופות (אחת לכל סועד)
תותים קפואים או אוכמניות קפואות (לבחירה)
¼ כוס חלב סויה לא ממותק
½ כפית וניל
1 כף זרעי פשתה לכל סועד
1 כף אגוזי מלך מרוסקים לכל סועד
אופן ההכנה:
חתכו את הפירות הקפואים לחתיכות קטנות. שימו את חלב הסויה, הבננות והווניל במערבל או במעבד מזון וערבלו עד שמתקבל מרקם חלק. פזרו זרעי פשתה או אגוזי מלך מרוסקים מעל למוס.