עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > לתת לתת הלתת היא שעורה נבוטה וקלויה. בזמן הנביטה נוצר, בין היתר, גם סוכר הלתת, המורכב משתי יחידות של גלוקוז ונקרא גם "מלטוז". מוצרים שאולי יעניינו אותך נבטי צנונית על מצע "לאכול באמת" – מסע קולינרי באמריקה אסכרקס איבחון נטורופתי אישי מועדון ״חיים בריא״ קורס אימון רגשי בשיטת ORB בנוסף אולי תאהב/י הפעם ב"טעים להכיר": הפוקוס על תמר צוק לבבות שוקולד תמר עכשיו זה מוכח: הרכיב הטבעי שמפחית דלקות בדרכי השתן רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו