LiveWell_Fly
LiveWell_Fly

טראפלס חלבה (ללא ביצים, סוכר, שומן)

מאת: פיליס גלזר
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

טראפלס חלבה (ללא ביצים, סוכר, שומן)

את הטראפל האמיתי עושים משמנת מתוקה ושוקולד, אך בגרסה הזו הוא לא רק טעים
מאד, הוא גם מזין הרבה יותר. את כדורי הטראפלס כדאי לשמור מכוסים במקרר ולגלגל
אותם בקקאו (או חרובים/קוקוס) לפני ההגשה. יפה לקשט את צלחת ההגשה גם בתותים
או פרי עונתי צבעוני אחר.

 

מצרכים:
16 יחידות

½ כוס טחינה (לא מומלץ מטחינה מלאה)
6 כפות דבש
2/3 כוס נבט חיטה
1/2 כוס חמניות, טחונות בבלנדר ל-2/3 כוס
קקאו לגלגול

 

אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית, מערבבים נבט חיטה וחמניות טחונות דק (בבלנדר).
2. בקערית קטנה,מערבבים טחינה ודבש. מוסיפים את החומרים הרטובים לתערובת נבט החיטה ולשים ביד עד שנוצר בצק.

3. מרטיבים את הידיים ויוצרים כדוריות בגודל ג'ולות ומגלגלים בקקאו. מכסים ומאחסנים במקרר.  (אפשר גם לקרר את הכדורים ולגלגל בקקאו לפני ההגשה). ניתן גם לגלגל באבקת חרובים, זרעי שומשום או קוקוס לפני הקירור, אם מעדיפים.

 


רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו