טארט מוס לימון
טארט מוס לימון
זמן הכנה: 25 דקות
כלים נדרשים: מעבד מזון, תבנית פאי נשלפת בגודל 12-10 ס"מ
המצרכים לתחתית:
2 כוסות אגוזי מקדמיה
1 כוס פתיתי קוקוס לא ממותקים
1 כף גרידת לימון
2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפיות תמצית וניל
קמצוץ מלח
5-4 טיפות סטיביה
2 כפות דבש
אופן ההכנה:
הכניסו את כל המצרכים למעבד מזון, ערבבו היטב אך לא יותר מידי. העיסה שאמורה להתקבל היא אחידה אך לא חלקה מידי, רצוי שהאגוזים לא יטחנו לגמרי.
עם שמן זית, שמנו מעט את התבניות פאי, ורפדו את התבניות עם העיסה באופן אחיד כך שכל הדפנות מכוסות. הרטיבו מעט את האצבעות על מנת שהתערובת לא תידבק לידיים. כאשר כל הטארטים מרופדים, הכניסו למקפיא למשך 3-2 שעות.
המצרכים למילוי:
4 אבוקדו
½ כוס מיץ לימון סחוט טרי
¼ כוס גרידת לימון
¼ כוס דבש
2 כפות שמן קוקוס
2 כפות תמצית וניל
קמצוץ מלח
4-3 טיפות סטיביה
אופן ההכנה:
הכניסו את כל המצרכים למעבד מזון וערבבו היטב. כאשר התערובת אחידה, הכניסו אותה לטארטים וכסו בנייר אפיה או ניילון נצמד. חשוב מאוד לכסות את הטארטים על מנת שלא ישנו את צבעם. הכניסו שוב למקרר למשך שעה אחת לפחות והגישו.