חלב משיבולת שועל
מאת: ליה שומרון, יועצת קולינרית לאוכל ובישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
חלב זה הוא תחליף לחלב דל שומן
חומרים:
1 כוס שיבולת שועל
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
1. יש להשרות את שיבולת השועל עם המים למשך שעתיים – שלוש (במיכל סגור, עדיף בתוך המקרר).
2. לנער את הקופסה או לערבב את התכולה.
3. לסנן (במסננת רגילה) ולסחוט את שארית שיבולת השועל על מנת לקבל את הכמות המירבית.
4. ניתן להמתיק במעט סילן.
*** לשמור במקרר. לשימוש במשך 5-6 ימים לאחר ההכנה. מומלץ לערבב לפני השימוש.