MyShemenP_Fly
MyShemenP_Fly

חטיפי קרמל ופקאן טבעיים – הפינוק הבריא של אחה"צ

מאת: - מטפלת נטורופתית, מתמחה בתזונה טבעית לחיים מאוזנים
החטיפים האלה לא רק טעימים אלא גם מספקים אנרגיה ותמיכה תזונתית לגוף. עם רכיבים טבעיים בלבד, הם הפינוק המושלם למי שמחפש משהו מתוק ובריא כאחד!

חטיפי קרמל ופקאן טבעיים – הפינוק הבריא של אחה"צ. צילום: מורן זוהר

metabolix_IN

בהכנה סופר פשוטה, תוכלו לקבל קינוח חלומי, כזה שאפשר לשמור במקרר, כך שהוא פשוט יחכה שם לרגע הזה ביום שבו ממש, אבל ממש מתחשק לכם משהו מתוק.

חשוב לציין שמדובר במתכון שהוא גם ללא גלוטן, גם 100% טבעוני וגם ללא סוכר.

עם זאת, כדאי לזכור שזה לא אומר שהערך הקלורי שלו נמוך…

ריבוע-שניים בהחלט מספיקים כדי ליהנות ממתיקות מושלמת של אחה"צ!

למתכוני פינוקים בריאים נוספים:

פאי שוקולד ללא אפייה, טבעוני וללא גלוטן

קינוח טבעוני של קרמל, שוקולד ושקדים

פנקייק שיבולת שועל ובננה

מתכון לחטיפי קרמל ופקאן טבעיים

מצרכים:

לשכבת הבסיס:

כוס פקאן טבעי

כוס שיבולת שועל

3 כפות מייפל טבעי

3 כפות שמן קוקוס

4 תמרים מגולענים שהושרו במים רותחים

כפית קינמון טחון

קורט מלח

לשכבת הקרמל:

2 כוסות פקאן טבעי

חצי כוס מייפל טבעי

2 כוסות קרם קוקוס

כפית תמצית וניל איכותית

קורט מלח גס

הוראות הכנה:

מכניסים את כל המצרכים של שכבת הבסיס לבלנדר וטוחנים עד לקבלת בצק אחיד.

משטחים את הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים כשעה למקפיא.

בינתיים, מכינים את שכבת הקרמל:

בסיר קטן מרתיחים קרם קוקוס עם מייפל.

לאחר הרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומערבבים, כל כמה דקות, למשך כחצי שעה, עד שמתקבל קרמל דביק בצבע חום.

מערבבים פנימה את תמצית הווניל והפקאנים, מורידים מהאש ומניחים לתערובת להתקרר.

מוציאים את הבסיס מהמקפיא ושופכים מעליו את הקרמל באופן אחיד.

מכניסים למקרר כשעתיים להתייצבות.

מוציאים, חותכים ומתענגים.

צרו קשר עם מורן זוהר - stay fit



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו