LiveWell_Fly
Liat_Fly

הגבינא של אופק- לבנה

מאת: תמי צרי, מיישמת אקולוגיה עירונית ויזמת עץבעיר- לחיים אקולוגיים בעיר
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

הגבינא של אופק

 

מדובר בִגבינא, העוברת תהליך תסיסה במשך מספר ימים, וּבסופו מתקבלת מעין לַבָּנֶה מדהימה! אנחנו עדיין מחכים לתוצאה הסופית בסקרנות כדי לראות, אם יש הבדל בין החיידקים הגליליים הצלולים לאלה התל אביביים המהבילים. הנה המתכון:

רכיבים:

כוס או יותר של אגוזי קשיו
כפית מלח על כל כוס קשיו
מים חיים
חיידקים מהאוויר

 

אופן ההכנה:

מכניסים את הקשיו למַמְחֶה (בלנדר) איכותי, רצוי ויטה-מיקס, מוסיפים את המלח ומכסים במים קצת מעל לגובה הֶחומרים. מערבלים לקבלת עיסה חלקה ככל האפשר. אפשר להוסיף תבלינים עכשיו או בכל שלב בהמשך. שמים בקופסה שטוחה, מכסים במגבת, מחכים כמה ימים וּמייחלים לחיידקים המתאימים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו