דלורית עם גרגירי חומס
דלורית עם גרגירי חומס
מצרכים:
1 דלורית בינונית מקולפת וחתוכה לקוביות
1 1/2 כוס גרעיני חומוס מבושלים
1 בצל קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
5 כפות גדושות של רסק עגבניות
1 ליטר ציר עור או חלופה
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
חממו שמן בסיר וטגנו בו את הבצל, צרפו אליו את השום וטגנו עד שיזהיב,
הוסיפו לסיר את הדלורית וערבבו 2 דקות.
הוסיפו את הציר, הביאו לידי רתיחה והוסיפו את החומוס, הוסיפו את רסק העגבניות ומלח לפי טעם. בשלו על אש נמוכה עוד 10-15 דקות.
פותנה בחרה להשיק את ספרה החדש באירוע ב"קרן אהבה" לילדי בית איזי שפירא – עמותה המטפלת בילדים ובוגרים עם נכויות ובני משפחותיהם. את הספר ניתן לרכוש ברשתות הספרים המובחרות בעלות של 79 שקלים או בקרן אהבה לילדי בית איזי שפירא בעלות מופחתת של 52 שקלים, כאשר אחוז מהרווחים יועברו כתרומה לעמותה, באמצעות טלפון 03-6178336