דייסת קינואה ופירות יער
מאת: קרן וולקמיר, נטורופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
1.5 כוסות קינואה שטופה היטב
3 כוסות מים
1.5 כוסות חלב אורז/חלב שיבולת שועל/חלב סויה/חלב קינואה
קינמון לפי הטעם
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים, מלבד הקינמון, לסיר בינוני. מביאים לרתיחה, מנמיכים, מוסיפים קינמון לפי הטעם וממשיכים לבשל כ- 10-15 דקות, עד לספיגת רוב הנוזלים (במידה והנוזלים נספגו לחלוטין, לפני שעברו 10 הדקות הראשונות של הבישול, יש להוסיף מים לפי הצורך)
עם ההגשה ניתן להוסיף:
1 כף נבט חיטה
1 כף פשתן טחון (לטחון בבית או לקנות מחנות תבלינים שטוחנת במקום. לשמור במקפיא).
1 תות שדה חתוך לקוביות
מעט חמוציות מיובשות
מעט מתערובת פירות יער קפואים (ניתן לקנות בסופרמרקטים)
לאתר של קרן