עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > דאל דאל כל סוגי הקטניות היבשות, האפונה או העדשים נקראים דאל. רוב סוגי הדאל הם יבשים וסדוקים וכן מפוצלים לבישול מהיר ולהקלת העיכול. מוצרים שאולי יעניינו אותך SUPER BIO קרקר שיפון וקרקר חיטה מלאה מרכיבים טבעיים ספר 100 המתכונים בשיטת המלוכה מועדון ״חיים בריא״ קורס אימון רגשי בשיטת ORB מיקסר DAVO ANKARASRUM 6230 בנוסף אולי תאהב/י לביבות אפויות של בטטה ודלעת עם טחינה הפטרייה שמאזנת את הגוף בעידן של חרדה וחוסר שינה חשבתם שזה בריא? הסדנה שגילתה לנו איפה באמת מסתתר הסוכר רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו