Jeliat_Fly
SmartKish_Fly

גרנולה כוסמת בניחוח קינמון

מאת: הילה נוה
זמן קריאה: < 1 דקה
גרנולה כוסמת בניחוח קינמון
Jeliat_In

מצרכים:

3 כוסות כוסמת ירוקה שהונבטה מעט
אבקת קינמון
3 כפות שומשום מלא
1/4 כוס גוג'י / אוכמניות / צימוקים
1 כוס אגוזים קצוצים למיניהם

אופן ההכנה:

• מפזרים על גבי נייר אפייה את גרגירי הכוסמת ומפזרים מעליהם קינמון.
• מכניסים לתנור ומייבשים כ- 5-6 שעות ב- 50 מעלות, (לקבלת גרנולה RAW). ניתן גם לקלות במשך 15 ד' ב- 180 מעלות.
• מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר המצרכים.
• מאחסנים בכלי סגור במקרר או במקפיא.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו