גרנולה כוסמת בניחוח קינמון
מאת: הילה נוה
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
3 כוסות כוסמת ירוקה שהונבטה מעט
אבקת קינמון
3 כפות שומשום מלא
1/4 כוס גוג'י / אוכמניות / צימוקים
1 כוס אגוזים קצוצים למיניהם
אופן ההכנה:
• מפזרים על גבי נייר אפייה את גרגירי הכוסמת ומפזרים מעליהם קינמון.
• מכניסים לתנור ומייבשים כ- 5-6 שעות ב- 50 מעלות, (לקבלת גרנולה RAW). ניתן גם לקלות במשך 15 ד' ב- 180 מעלות.
• מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר המצרכים.
• מאחסנים בכלי סגור במקרר או במקפיא.