Bari15_Fly
Jeliat_Fly

גפילטע פיש טבעוני

מאת: גידי מאיר, בוגר קורס למדריכי רואו פוד במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

גפילטע פיש טבעוני

 

החומרים:
1 כוס גרעיני חמנייה מושרים במשך 6 שעות
1/2 כוס שקדים מושרים במשך לילה
1/2 כוס קשיו מושרים 6 שעות
1 גזר
4 גבעולי פטרוזיליה
4 גבעולי שמיר
1/2 בצל
שמן זית
1/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 גבעולי סלרי
פרוסות גזר לקישוט מושרים למשך לילה עם אגווה ופלפל שחור.

 

אופן הכנה:
מכניסים למעבד מזון את הגזר ומערבלים.
מוסיפים את שאר המצרכים והתבלינים ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצרים קציצות, מקשטים עם פרוסות דקות של הגזר המושרה ומגישים עם חזרת.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו