'סושי' לדר במלית גבינת עיזים / טופו ופלפלים קלויים
המרכיבים
לגליל לדר אחד (16 יחידות)
1 עלה לדר משמש ללא סוכר – במידות 15×25 ס"מ
1 גליל גבינת עיזים רכה (מסוג פרומעז) או חבילת טופו חתוך לפרוסות דקות
3 כפות שמיר קצוץ
2 שיני שום כתושות
3 כפות אגוזי מלך קצוצים
4 פלפלים בצבעים שונים – קלויים, קלופים, נקיים מגרעינים וחתוכים לריבועים
מלח לפי הטעם
1-2 כפות שמן זית
1/2 כפית מיץ לימון
אופן ההכנה
פרשו את הלדר על משטח החיתוך והניחו עליו את פרוסות הגבינה / טופו – השאירו שוליים של כ-2-3 ס"מ.
הניחו את הפלפלים הקלויים מעל הגבינה / טופו.
ערבבו את האגוזים הקצוצים עם השום, שמיר, מלח, שמן זית ולימון.
גלגלו את הלדר ליצירת גליל דמוי שבלול באורך 25 ס"מ.
צננו את הלדר במקרר לשעה בערך בתוך ניילון נצמד.
חתכו לפרוסות בעובי 1 ס"מ והגישו בטמפרטורת החדר.
ענת גרינברג – נטורופתית מוסמכת ומנחת סדנאות בישול בריא ותזונה נכונה