SmartKish_Fly
Bari15_Fly

גלידת קאשיו ואננס

מאת: עדנה מינץ, מנחת סדנאות בישול בריא ומטפלת בתזונה
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

גלידת קאשיו ואננס

 

המצרכים:

200 גרם אננס מיובש ללא סוכר
1/2 כוס מים מסוננים
1 כוס אגוזי קשיו מושרים שעתיים
6-8 תמרים מג'הול
2 כוסות קוביות קרח

 

אופן ההכנה

מעבירים לבלנדר את האננס , המים והקשיו וטוחנים.
מוסיפים את קוביות הקרח ודוחפים בעזרת המוט למשך 20-30 שניות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו