LiveWell_Fly
Bari15_Fly

גלידת מנגו, ליצ'י ופסיפלורה

מאת: עדי סוקול-קצירי, מאמנת תזונה ובריאות בגישה האינטגרטיבית
זמן קריאה: < 1 דקה
Liat_IN

גלידת מנגו, ליצ'י ופסיפלורה

 

גלידת מנגו, ליצ'י ופסיפלורה
גלידת פירות צילום: עדי סוקול-קצירי

 

שלוש הפירות האקזוטיים האהובים עלי בעונת הקיץ.

 

1. מכניסים למעבד מזון/ בלנדר את המנגו, הליצ'י והפסיפלורה.

 

2. מוסיפים עלי נענע, כפית שטוחה של פולן דבורים וכפית תותי גוג'י (לא חובה).

 

3. מקפיאים בתבניות של שלגונים ותוך יום מוכן.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו