גלידת בננה אספרסו
מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
גלידת בננה אספרסו
חומרים:
בננה קפואה (יום קודם מקלפים בננה, פורסים לפרוסות, ומקפיאים)
2-3 תמרים מג’הול בשרניים
כף טחינה גולמית
אספרסו ארוך (אפשר 1/4 כוס מים במקום אספרסו)
הכנה:
טוחנים הכל בבלנדר עד שמקבלים מחית אחידה וסמיכה מעבירים לכלים מתאימים להקפאה ומכניסים למקפיא
טעעעים!!
המתכון הוא הכלאה של מתכון לגלידה של אורי מאיר צ’יזיק לבין הקינוח המעולה שאכלתי בחומוסרי – עוגת בננה ברוטב טחינה סילאן ואספרסו