Jeliat_Fly
Bari15_Fly

גלידת בננה אספרסו

מאת: עינת שגיא, מדריכה לתזונה נבונה
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

גלידת בננה אספרסו

חומרים:

בננה קפואה (יום קודם מקלפים בננה, פורסים לפרוסות, ומקפיאים)

 

2-3 תמרים מג’הול בשרניים

 

כף טחינה גולמית

 

אספרסו ארוך (אפשר 1/4 כוס מים במקום אספרסו)

 

 הכנה:

 

טוחנים הכל בבלנדר עד שמקבלים מחית אחידה וסמיכה מעבירים לכלים מתאימים להקפאה ומכניסים למקפיא

 

 טעעעים!!

 

המתכון הוא הכלאה של מתכון לגלידה של אורי מאיר צ’יזיק לבין הקינוח המעולה שאכלתי בחומוסרי – עוגת בננה ברוטב טחינה סילאן ואספרסו 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו