Bari15_Fly
LiveWell_Fly

גלידת אסאי חורפית

מאת: אביטל סבג
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

גלידת אסאי חורפית

המצרכים הדרושים להכנת 2 ליטר גלידה:

200 גרם אסאי, קפוא
500 גרם פפאיה
10 תמרים ללא חרצן
כוס דובדבנים קפואים
5 כדורי כלורלה
2 כפות שמן קוקוס
10 קוביות קרח
ליים ללא הקליפה
כוס קשיו מושרה כ-10 שעות במים רגילים

אופן ההכנה:

לטחון בבלנדר ולהגיש.

 

אביטל סבג

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו