גלידה טבעונית טעימה
מאת: תמי צרי, עץבעיר
זמן קריאה: < 1 דקה
זורקים בננות קפואות או מנגו קפוא, או מלון קפוא לממחה.
הערה חשובה: מקלפים את הפירות וחותכים לקוביות לפני ההקפאה.
מערבלים אגוזי מקדמיה עם קצת מים לקבלת מרקם של שמנת סמיכה.
שומרים חלק בצד, ולחלק שנשאר בבלנדר מוסיפים בננות ותאנים.
שמים את הגלידה בקערות, מקשטים בכף של שמנת מקדמיה, שבבי קקאונא, ותאנה בשלה עד מאוד פתוחה לחצי כך שהיא נימוחה ומתמסרת?
מתמסרים לתאנה ולכל השאר ושוכחים מגלידה שמטרידה פרות. ממש ככה. פשוט מאבדים עניין, כמו במערכת יחסים שפתאום לא מתאימה.