עמוד הבית > ריפוי ומניעת מחלות > גוף מזון ורוח ברפואה המקומית העתיקה גוף מזון ורוח ברפואה המקומית העתיקה מאת: ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק זמן קריאה: < 1 דקה ד"ר אורי מאיר-צ'יזיק, חוקר ההיסטוריה והפוליטיקה של התזונה והרפואה. הרצאה בכנס החברה לרפואה משלימה :"תזונה ואורח החיים כמפתח לבריאות ברפואה המקומית" מוצרים שאולי יעניינו אותך הקולגנים של נייצ'רספרו SUPER BIO סדנאות בישול בהדרכת ענת פרנק אזוביוטיקה – שמן אורגנו "לאכול באמת" – מסע קולינרי באמריקה ספר 100 המתכונים בשיטת המלוכה בנוסף אולי תאהב/י לביבות אפויות של בטטה ודלעת עם טחינה הפטרייה שמאזנת את הגוף בעידן של חרדה וחוסר שינה חשבתם שזה בריא? הסדנה שגילתה לנו איפה באמת מסתתר הסוכר רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו